PERSBERICHT

Nieuw-Vennep, 28 november 2013

1 + 1 = VRF BV
Per 1 december 2013 is de fusie tussen van Rossum Facilities en MD Sound & Light een feit. Met deze fusie zet ‘VRF BV’, de nieuwe naam waaronder de bedrijven samen verder gaan, in op een snel veranderende markt. Als ervaren, slagvaardige en flexibele leveranciersorganisatie, met diverse specialisaties onder één dak, kan VRF zich nog breder en gerichter aanbieden.

Kees brouwer, de gewezen voorman van Van Rossum Facilities heeft zich tot op heden veelal op het faciliteren van corporate evenementen gericht. Bovendien heeft het bedrijf zich binnen haar specialismen stevig in de wereld van de modeshows, (film)premières en productpresentaties genesteld. Zo was het bedrijf als technisch producent nog recent betrokken bij de ‘MTV EMA Awards’ Amsterdam, de ‘SBS winterprogrammering’ en het ‘Televizier Ring Gala’ in theater Carré.
Marco van der Does, oprichter van MD Sound & Light en al enkele jaren buurman van van Rossum, specialiseerde zich met zijn bedrijf op intensieve en hoogwaardige audioprojecten met specialisaties op het gebied van systeem engineering en draadloze verbindingen. Het bedrijf werkt al vele jaren voor uiteenlopende festivalorganisatoren, bands en organisatoren van evenementen in bijzondere locaties.

Door de krachten van beiden bedrijven te bundelen is VRF klaar voor de toekomst. Met een eigen voorraad aan hoogwaardige geluid-, licht- en videofaciliteiten én een enthousiast en betrokken team van ervaren en oplossingsgerichte professionals is het bedrijf een nog serieuzere gesprekspartner geworden voor alle mogelijke nationale en internationale opdrachtgevers.

Marco van der Does zal de functie van algemeen directeur op zich gaan nemen. Kees Brouwer blijft commercieel nauw betrokken bij het bedrijf. Het hoofdkantoor van VRF BV blijft in Nieuw-Vennep gevestigd.

VRF – Voor de technische invulling van al uw evenementen

Voor nadere informatie vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.